Suplement

Gastronomia

Cargols de poma per a llaminers

9Magazín
18 de setembre de 2017

Avui volem recomanar-vos una recepta de nivell mitjà que hem trobat al blog Cuina per llaminers. Es tracta de cargols de poma i canyella ideals per acompanyar el te o bé per esmorzar o per postres.

Els ingredients necessaris (per a 25 unitats) són:

-250 g de farina de mitja força
-5 g de sal
-20 g de sucre
-12 g de mantega
-125 ml d’aigua
-12 g de llevat fresc
-140 g de mantega per als plecs
-melmelada de poma
-canyella en pols
-1 ou per pintar

Per preparar-los cal barrejar en un bol la farina, la sal, el sucre, la mantega i l’aigua. S’amassa i quan la pasta estigui llisa s’hi afegeix el llevat desfet amb una mica d’aigua freda. Llavors s’ha d’anar treballant la pasta, fer-ne una bola, tapar-la amb un drap de cuina i deixar-la reposar 30 minuts a temperatura ambient.

Podeu veure la resta de passos de la recepta aquí.

  • Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *