Suplement

Ens ha agradat

Crema de tapioca, pinya i vainilla

Cuina Cinc | Fina Comas
22 d'agost de 2017

Com una crema anglesa però amb un aroma i un gust tropicals. Estem parlant de la crema de tapioca i pinya amb aroma de vainilla, la recepta que presenten al blog Cuina Cinc. Unes postres que a l’autora del blog li fan pensar en la seva tieta, que les va aprendre d’una amiga nord-americana.

Tal com expliquen, la tapioca s’extreu de les arrels de la mandioca i és apta per a celíacs. És originària del Brasil i es conrea a les illes Maurici, Reunión i Madagascar. Pel que fa a la recepta, a mode de resum: cal muntar les clares i batre els rovells, per separat, i posar en un cassó llet, sucre, sal i, quan comenci a bullir, la tapioca. Després s’hi afegeixen els rovells, la pinya, la vainilla i, en últim lloc, les clares.

Consulteu aquí la recepta sencera.

 

  • Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *