Suplement

Gastronomia

Pastissets de castanya per a llaminers

9Magazin
30 d'octubre de 2017

Per Tots Sants les cases s’omplen de castanyes i panellets. Per això, avui volem recomanar-vos una dolça recepta del blog Cuina per llaminers ideal per a celebrar la Castanyada amb amics i familiars. Si sou dels que cada any elaboreu els tradicionals panellets, aquests pastissets de castanya, inspirats en una recepta francesa, són una gran oportunitat per innovar a la cuina.

Per al bescuit de castanya:

-135 g de mantega
-150 g de sucre
-3 ous
-50 g de farina de castanya
-10 g d’impulsor (tipus Royal)

Per a la crema de castanya:

-150 g de llet sencera
-150 g de nata líquida
-60 g de sucre
-25 g de farina de castanya
-3 rovells d’ou
-1 beina de vainilla

Per a la mousse de castanya:

-250 g de mascarpone
-50 g de sucre
-250 g de crema de castanya

Per preparar el biscuit, cal barrejar tots els ingredients en un bol amb l’ajuda de les barnilles elèctriques. Quan ja tenim un pasta blanquinosa, es reparteix en 8 cèrcols de 7 cm de diàmetre i s’enfornen a 180 ºC. Per elaborar la crema, al vas del túrmix es barregen els rovells, el sucre i la farina i a continuació s’hi aboquen la llet, la nata i la vainilla, prèviament escalfades en un cassó. S’ha de tapar amb film transparent i deixar-ho reposar a la nevera. Per a la mousse, es barregen el mascarpone, el sucre i la crema de castanya en un bol fins obtenir una mescla homogènia. Per últim, només caldrà muntar les tres parts amb l’ajuda d’una màniga pastissera.

Podeu veure tots els passos de la recepta aquí.

  • Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *