Suplement

Gastronomia

Torró de coco

9Magazín
12 de desembre de 2017

Ara que s’acosten els àpats interminables en família, no podien faltar els torrons a taula. Per això, avui volem recomanar-vos els torrons de coco del blog Cuina per llaminers, una recepta fàcil i ideal per culminar els menús copiosos nadalencs.

Ingredients (per a una teula de torró):

– 200 g de coco ratllat
– 200 g de llet condensada
– 100 g de xocolata negra (70% cacau)

Per preparar el torró, es barregen el coco ratllat amb la llet condensada en un bol. La barreja es posa en un motlle de silicona per a torrons, es premsa i s’allisa fins a obtenir una capa plana i compacta. Es reserva a la nevera mentre es fon la xocolata negra al bany maria. Un cop temperada la xocolata, es recobreix el torró i es deixa solidificar a temperatura ambient.

Podeu veure tots els passos de la recepta aquí.

  • Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *