Suplement

Cuina Cinc

Coca de llanda o coca de canonge

Fina Comas / Cuina Cinc
27 de novembre de 2018
Les coques són fàcils de fer i agraden a tothom. En un racó de la cuina, despistades, cadascú pot agafar un tros quan entra, surt o té gana. De fet, les coques, com el pa, no haurien de faltar a les cuines.
De les coques, de l’origen, el nom, i les varietats vaig escriure un post en el blog. També trobareu altres coques com la coca de ratafiala coca de recaptela coca de Sant Joan, les panades o empanadón o les rosquilles que tradicionalment es feien a la massa que sobrava de fer el pa com algunes coques. En definitiva una preparació de la cuina del pa, de la cuina popular i molt arrelada als països mediterranis.

Llegiu la recepta sencera al blog Cuina Cinc de Fina Comas aquí

 

  • Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *