Suplement

Reformes a casa

  • Compartir

Microciment: el material ideal per a decorar superfícies d’habitatges a Barcelona

CTL Comunicació
7 d'octubre de 2022

Tant al Vallès com en moltes altres zones de Barcelona el percentatge d’humitat sol ser bastant elevat. Això provoca que alguns materials sofreixin les conseqüències. Exactament el mateix succeeix amb les inclemències meteorològiques.

El canvi climàtic dona peu al fet que cada vegada es produeixin situacions més estranyes i inesperades. Clars exemples són les calamarses que van caure a Tarragona i el Empordà fa no moltes setmanes.

És per aquest motiu que, a l’hora de decorar superfícies que estan situades en l’exterior, els professionals que treballen a Barcelona cada vegada s’estan decantant més per materials que siguin molt resistents. Un clar exemple és el que avui ens ocupa: el microciment.

En pròximes línies esbrinarem les principals claus que donen peu al fet que aquesta alternativa ornamental estigui tan ben valorada no sols pels especialistes, sinó també pels consumidors que s’acaben decantant per ella.

Alt nivell de resistència

El primer que crida l’atenció del microciment, tal com hem esmentat en anteriors paràgrafs, és l’elevat nivell de resistència del qual fa gala. Això es tradueix en què no sols pugui ser utilitzat per a decorar superfícies interiors. Per si no fos prou, aquelles que es troben a la intempèrie també poden passar a fer gala d’un aspecte molt bonic, aprofundint més endavant en aquest aspecte.

Però, què és el que dona peu al fet que sigui tan resistent? Una de les principals claus guarda relació amb les seves propietats. Estem davant un material que evita les contraccions, les quals desafortunadament sí que es produeixen amb altres alternatives que antany tenien molt d’èxit en el sector decoratiu.

Addicionalment, el microciment també es caracteritza per no expandir-se gens ni mica. Tot això deriva en què el material romangui en un estat immaculat per molt que passin els anys.

Més enllà dels canvis de temperatura, la pluja i fins i tot el contacte amb l’aigua de la piscina si es decora el sòl present al voltant d’aquesta, el microciment també és col·locat a Barcelona amb un clar objectiu: evitar que els cops rebuts -inevitables en tot sòl que es preï- acabin provocant desperfectes.

Manteniment senzill i assequible

Per molt resistent que sigui un material utilitzat per a decorar superfícies, no tindria tant èxit com el que registra el microciment a Barcelona si se’ls exigís als propietaris dels habitatges un manteniment que no sols fos car, sinó que a més resultés complicat.

Per sort, es tracta d’una mena de material que no és gens difícil de mantenir. Enrere queden els temps en els quals es requerien productes específics i molt cars per a la neteja i el manteniment general dels materials que s’empraven per a decorar superfícies. Avui dia alguns com el microciment no requereixen aquests productes, sent bastant més fàcils i barats de mantenir.

Adhesió òptima que facilita i agilitza la instal·lació

Després d’informar-se els barcelonins sobre les bondats del microciment no dubten a instal·lar-lo a les seves cases o pisos, però les sorpreses positives no acaben aquí. I és que la sorpresa s’apodera de tots ells en comprovar que, molt poc després d’haver contractat professionals del sector com els de MyRevest, el microciment passa a ser instal·lat en el seu habitatge de Barcelona.

Com és possible que el microciment s’instal·li en tan poc temps? Això és degut no sols a la dilatada trajectòria que tenen a la seva esquena especialista com els recentment esmentats. Al seu torn, també ve dau per l’adhesió de la qual presumeix aquest material.

El microciment s’adhereix a la perfecció a qualsevol superfície, independentment de si es tracta d’un sòl, sostre, una columna, etcètera. A més, presenta un gran avantatge enfront d’altres materials decoratius: gràcies al fi que arriba a ser, la seva adhesió dona peu al fet que no es requereixi retirar abans aquell suport sobre el qual es col·locarà.

És a dir, instal·lar microciment en una casa de Barcelona no solament és un procés ràpid. A aquest aspecte tan positiu cal sumar un altre molt important com el de generar poquíssims residus, la qual cosa és d’agrair per part no sols dels propietaris, sinó també del medi ambient.

Resultats que agraden molt als barcelonins

Si per alguna cosa destaquen els barcelonins és per ser molt exigents amb la decoració. Haver nascut a la Ciutat Comtal amb obres tan emblemàtiques com les de Gaudí és innegable que afecta positivament els ciutadans, els qui no es conformen amb qualsevol resultat. El que obtenen amb el microciment sí que els convenç.

Malgrat l’assequible preu per metre quadrat i del ràpid que acaba la col·locació del microciment, la superfície passa a fer gala d’un aspecte visual molt bonic, modern i acollidor. És per tot això que cada vegada es deixa veure en més superfícies de cases i pisos de Barcelona.

  • Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.