Suplement

Cuina Cinc

Ara és un bon temps per anar a collir farigola, un arbust aromàtic associat a les celebracions de Setmana Santa i Pasqua i a la lluna plena de primavera. La farigola té moltes propietats, ens pot servir culinàriament com a condiment o com a producte bàsic del plat com és aquesta sopa de fagigola amb […]


Cuina Cinc

Els canelons són el plat típic de Sant Esteve, però se’n mengen tot l’any.  La recepta original procedeix d’Itàlia i els francesos la van millorar amb la salsa beixamel. És d’aquells plats que cadascú hi posa el seu toc particular i se n’han arribat a fer més de cent varietats entre els de carn, de peix i vegetals. La […]


Cuina Cinc

Les coques són fàcils de fer i agraden a tothom. En un racó de la cuina, despistades, cadascú pot agafar un tros quan entra, surt o té gana. De fet, les coques, com el pa, no haurien de faltar a les cuines. De les coques, de l’origen, el nom, i les varietats vaig escriure un post en el […]