Suplement

Cuina Cinc

De meló se’n pot menjar tot l’any i de moltes maneres. Com a un postre excel·lent i nutritiu o com un primer plat que es pot fer de motes maneres. Fina Comas ens fa una proposta molt interessant al seu blog Cuina Cinc. Podeu trobar la recepta aquí


Cuina Cinc

Ara és un bon temps per anar a collir farigola, un arbust aromàtic associat a les celebracions de Setmana Santa i Pasqua i a la lluna plena de primavera. La farigola té moltes propietats, ens pot servir culinàriament com a condiment o com a producte bàsic del plat com és aquesta sopa de fagigola amb […]


Cuina Cinc

Els canelons són el plat típic de Sant Esteve, però se’n mengen tot l’any.  La recepta original procedeix d’Itàlia i els francesos la van millorar amb la salsa beixamel. És d’aquells plats que cadascú hi posa el seu toc particular i se n’han arribat a fer més de cent varietats entre els de carn, de peix i vegetals. La […]


Cuina Cinc

Les coques són fàcils de fer i agraden a tothom. En un racó de la cuina, despistades, cadascú pot agafar un tros quan entra, surt o té gana. De fet, les coques, com el pa, no haurien de faltar a les cuines. De les coques, de l’origen, el nom, i les varietats vaig escriure un post en el […]