Suplement

Ens ha agradat

Els porros són un producte de consum molt habitual en determinades zones i que es poden presentar de diverses maneres. Encara que se’n puguin trobar tot l’any, no deixa de ser un producte de temporada que és precisament ara quan presenta les seves millors propietats. Fins i tot acaba d’aparèixer un llibre molt recomanable amb […]


Ens ha agradat

Ara és un bon moment per preparar una compota de poma, una recepta senzilla però segurament no prou divulgada. Si en voleu conèixer els secrets, la Fina Comas, del blog Cuina Cinc, us els explica aquí


Ens ha agradat

L’ajoblanco és una de les sopes fredes ideals per prendre a l’estiu. La Fina Comas, del blog Cuina Cinc,  ens en proposa una recepta aquí


Ens ha agradat

Les clarisses del monestir de Pedralbes de Barcelona han custodiat des de l’Edat Mitjana el secret d’un mató, la recepta del qual passa de mare superiora a mare superiora i que poden assaborir les visites distingides. Ho explica Fina Comas al blog Cuina Cinc aquí


Ens ha agradat

Xesc Reina posa nom a les sobrassades singulars. Nascut a Les Guilleries, aquest mestre xarcuter porta 20 anys vivint a Mallorca i es dedica a elaborar-ne amb porc negre mallorquí. Com a divulgador i innovador, l’últim premi que va rebre va ser al Fòrum Gastronòmic de Girona la passada tardor. Lleguiu la seva història i […]


Ens ha agradat

A en Jordi Coromina li va sorgir la possibilitat d’obrir el restaurant a Tavertet, al centre del poble, on havia estat la primera fonda del poble, Can Baró. Aquí havia vingut Manuel Vàzquez Montalbán a conèixer aquella cuina que es feia en aquella Catalunya interior dels anys 70, i que després descriuria en les seves cròniques, quan no hi havia internet, […]