Suplement

Gastronomia

A la sopa l’he anomenat de senyoret com li hauria pogut dir d’una altra manera, però ho he trobat encertat vist que els nostres avantpassats segurament no tenien l’opció d’enriquir tant aquest plat com ara ho podem fer nosaltres. Pensem que en temps difícils, de vaques magres, la recepta es componia d’aigua, ceba i pa […]


Gastronomia

“En teoria estic retirat. Però això només vol dir que no cobro ni un euro de la fundació. Em vaig retirar als 50 anys per dedicar-m’hi”


Gastronomia

Catalunya és un territori conegut per l’activitat vinícola, doncs gràcies a la seva tradició cultural, el vi forma part de la història catalana fins a convertir-se en un símbol. I és que només a Catalunya es distingeixen onze denominacions d’origen relatives al vi: Alella, Catalunya, Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà, Montsant, Penedès, Pla […]


Gastronomia

Molts ja estem sotmesos a la voràgine nadalenca. Uns perquè som a l’ull de l’huracà, responsables i temerosos que tots els sopars d’empresa i de colles d’amics quedin perfectes, ja que en un període breu de temps es concentra molta feina d’aquella que ens fa sobreviure al sector hostaler els propers mesos de recuperació del […]


Gastronomia

Ara que s’acosten els àpats interminables en família, no podien faltar els torrons a taula. Per això, avui volem recomanar-vos els torrons de coco del blog Cuina per llaminers, una recepta fàcil i ideal per culminar els menús copiosos nadalencs. Ingredients (per a una teula de torró): – 200 g de coco ratllat – 200 […]


Gastronomia

Per Tots Sants les cases s’omplen de castanyes i panellets. Per això, avui volem recomanar-vos una dolça recepta del blog Cuina per llaminers ideal per a celebrar la Castanyada amb amics i familiars. Si sou dels que cada any elaboreu els tradicionals panellets, aquests pastissets de castanya, inspirats en una recepta francesa, són una gran oportunitat per innovar a la […]