Suplement

Gastronomia

Si haguéssim d’englobar de manera generalitzada les cerveses, podríem classificar-les en dos grans grups: les Lagers i les Ale


Gastronomia

Els experts diuen, per exemple, que el bistec rus, l’altre nom de l’hamburguesa, només s’ha de girar un cop a les graelles


Gastronomia

És molt fàcil de preparar, té pocs ingredients i es fa en menys de mitja hora


Gastronomia

Postres fresques, amb pocs ingredients i d’elaboració senzilla


Gastronomia

Cor de bou, Cherry, Pera, Pebrot, Raf, Monterosa, Kumato, Moruno, de penjar o en branca són algunes de les varietats que podrem trobar costat per costat


Gastronomia

Davant la pregunta de si és més saludable el pa de motlle o el tradicional, la resposta és que sempre ho és el segon, la qual cosa no vol dir que no s’hagi de consumir aquest, sinó simplement que ha de fer-se en menor quantitat. Els grans avantatges del pa de motlle són: que es […]