Suplement

Gastronomia

Postres fresques, amb pocs ingredients i d’elaboració senzilla


Gastronomia

Cor de bou, Cherry, Pera, Pebrot, Raf, Monterosa, Kumato, Moruno, de penjar o en branca són algunes de les varietats que podrem trobar costat per costat


Gastronomia

Davant la pregunta de si és més saludable el pa de motlle o el tradicional, la resposta és que sempre ho és el segon, la qual cosa no vol dir que no s’hagi de consumir aquest, sinó simplement que ha de fer-se en menor quantitat. Els grans avantatges del pa de motlle són: que es […]


Gastronomia

Sals de taula, iodades, naturals, de l’Himàlaia… de sals n’hi ha moltes. Però sabem la diferència entre elles i quina és la més beneficiosa per al nostre organisme? Intentem aclarir les propietats i diferències entre elles. Conèixer-les és important, perquè triar una bona sal pot contribuir a la millora de la nostra salut. No obstant […]


Gastronomia

A la sopa l’he anomenat de senyoret com li hauria pogut dir d’una altra manera, però ho he trobat encertat vist que els nostres avantpassats segurament no tenien l’opció d’enriquir tant aquest plat com ara ho podem fer nosaltres. Pensem que en temps difícils, de vaques magres, la recepta es componia d’aigua, ceba i pa […]


Gastronomia

“En teoria estic retirat. Però això només vol dir que no cobro ni un euro de la fundació. Em vaig retirar als 50 anys per dedicar-m’hi”