Suplement

Gastronomia

“En teoria estic retirat. Però això només vol dir que no cobro ni un euro de la fundació. Em vaig retirar als 50 anys per dedicar-m’hi”


Gastronomia

Catalunya és un territori conegut per l’activitat vinícola, doncs gràcies a la seva tradició cultural, el vi forma part de la història catalana fins a convertir-se en un símbol. I és que només a Catalunya es distingeixen onze denominacions d’origen relatives al vi: Alella, Catalunya, Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà, Montsant, Penedès, Pla […]


Gastronomia

Molts ja estem sotmesos a la voràgine nadalenca. Uns perquè som a l’ull de l’huracà, responsables i temerosos que tots els sopars d’empresa i de colles d’amics quedin perfectes, ja que en un període breu de temps es concentra molta feina d’aquella que ens fa sobreviure al sector hostaler els propers mesos de recuperació del […]


Gastronomia

Ara que s’acosten els àpats interminables en família, no podien faltar els torrons a taula. Per això, avui volem recomanar-vos els torrons de coco del blog Cuina per llaminers, una recepta fàcil i ideal per culminar els menús copiosos nadalencs. Ingredients (per a una teula de torró): – 200 g de coco ratllat – 200 […]


Gastronomia

Per Tots Sants les cases s’omplen de castanyes i panellets. Per això, avui volem recomanar-vos una dolça recepta del blog Cuina per llaminers ideal per a celebrar la Castanyada amb amics i familiars. Si sou dels que cada any elaboreu els tradicionals panellets, aquests pastissets de castanya, inspirats en una recepta francesa, són una gran oportunitat per innovar a la […]


Gastronomia

Avui volem recomanar-vos una recepta de nivell mitjà que hem trobat al blog Cuina per llaminers. Es tracta de cargols de poma i canyella ideals per acompanyar el te o bé per esmorzar o per postres. Els ingredients necessaris (per a 25 unitats) són: -250 g de farina de mitja força -5 g de sal […]


Page 1 of 212